Velkommen til Knallertklubben.dk

Det du sidder og læser lige nu er en artikel som jeg har skrevet på vores nye online fællesskab. En artikel som andre medlemmer kan læse og dermed få lidt indblik i hvad dette fællesskab kan bidrage med til alle jer som har stor interesse for de gamle knallerter.

Formålet med et online fællesskab.

Fællesskabet har til formål at skabe et sted hvor du som medlem kan dele og finde masse af inspiration til netop din hobby – gamle knallerter. Det er en mulighed for at være sammen med andre omkring en hobby som er meget udbredt i Danmark, og en hobby som har skabt masse af lokale klubber og fællesskaber rundt omkring. Disse lokale klubber og medlemmer får nu muligheden for at kunne samles på tværs af landet – netop her på KnallertKlubben.dk

Hvem kan være med?

Alle kan være med, det er ganske gratis og uforpligtende at blive oprettet som medlem. Du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker at være på fællesskabet. Når du opretter en GRATIS profil, så har du en masse muligheder. F.eks kan du oprette din egen gruppe, her kan du invitere andre medlemmer til at deltage, hvilket giver jer mulighed for at skrive omkring netop det eller de emner i finder mest interessante. Du kan også oprette GRATIS annoncer, hvis du har noget du vil sælge. Disse annoncer udløber automatisk og vil være synlig for alle, også for dem som ikke er medlem på siden.

Hvorfor endnu et online fællesskab?

Mange sidder sikkert og tænker, er det ikke bare en kopi af Facebook eller en anden Social Medie platform. Jo det kan man godt sige at dette fællesskab er, men når vi nu alligevel har valgt at stille dette fællesskab til rådighed, så skyldes det at der gennem flere år er udbredt en større og større utilfredshed med platforme som Facebook. Årsagen til utilfredsheden skyldes at rigtig mange synes at de store platforme er fyldt med Reklamer og ikke giver brugerne mulighed for at fordybe sig i et bestemt emne eller interesse område. Det er faktisk hovedårsagen til at vi har valgt at lave Knallertklubben.dk.

Fællesskab er vigtig

Vi håber at rigtig mange vil tage godt imod dette nye fællesskab, og være med til at bygge det op. Et fællesskab kan kun vokse hvis flere viser interesse for det og deltager aktivt i udbredelse af budskabet om at fællesskabet findes. Derfor håber vi selvfølgelig at du vil være med til at gøre dette.

Tak for at du tog dig tid til at læse denne artikel, og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med fællesskabet.

HUSK! Del gerne budskabet om at knallertklubben.dk er stedet hvor vi mødes online.

Recommend0 anbefalingerUdgivet i Artikel

Beskeder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hej Niels✌️
  Jeg syntes det lyder spændende og vil gerne være medlem 👍
  Ha en go dag🤗👏🏻🌞
  Mvh.
  Kurt Nielsen,
  Aalborg

  1. Hej Kurt, tak for din besked. Du skal være mere en velkommen til at blive medlem på siden. Hvis du ikke allerede er blevet det, så skal du blot klikke “Bliv medlem” i øverste højre hjørne, så bliver du medlem helt gratis 🙂
   Mvh
   Niels

 2. Hej Jeg vil gerne være medlem af jeres fællesskab .dk det lyder spændende mvh BENNY